Med anledning av coronaviruset

N-Services håller sig uppdaterade gällande coronavirusets (Covid-19) utveckling och följer de rekommendationer som återfinns på Folkhälsomyndighetens hemsida och har löpande kontakt med vår arbetsgivarorganisation.

Vi levererar som vanligt

Vi städar som vanligt hos våra kunder! I förebyggande syfte uppmanar vi våra kunder att höra av sig till oss om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Städtillfället bokas då om.

Om du inte är kund idag men vill starta veckostädning nu eller framåt så kontakta oss här för att boka in ett telefonbesök, digitalt besök eller hembesök.

Inbokade städtillfällen

Många arbetar hemifrån dessa dagar eller behöver vara hemma med friska barn vars skolor håller stängt och det går naturligtvis bra att vara hemma när din städare kommer.

Det är bra att veta att vi kan vara flexibla med längd på städpasset och veckodag. Hör av dig till oss så löser vi det!

På N-Services har vi väldigt goda hygienrutiner och med anledning av den rådande situationen har vi informerat alla våra medarbetare om hur de ska agera för att minimera risk för smittspridning med hänvisning till Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Kontakta oss

Om du har veckostädning och har ytterligare frågor, kontakta oss.

Övriga frågor måndag-fredag kl. 8-17: Tel +46 (0)724 52 60 59
Kundservice: info@n-services.se