Proffs på miljö, kvalitet & trygghet

Miljö

Vi använder svanenmärkta produkter och minimerar förbrukningen av kemikalier och vatten. Vi samordnar våra transporter och använder oss i första hand av kommunala färdmedel och strävar alltid efter hög effektivitet i användning av energi och naturresurser. Vi gynnar system för återvinning och återanvändning av material samt förebygger och begränsar föroreningar.

Kvalitet

Vi är proffs på allt inom städning och garanterar rena och fräscha miljöer. Skulle ni mot förmodan vara mindre nöjda med resultatet vill vi ställa allting till rätta så snabbt som möjligt. Därför lämnar vi en kvalitetsgaranti som gör det hela enkelt! Skulle olyckan vara framme har vi en ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador. Självklart är våra anställda också försäkrade. 

Trygghet

Vi har tydliga säkerhetsrutiner som inkluderar kod- och nyckelhantering, vi tecknar sekretessavtal med våra anställda som även bakgrundkontrolleras av säkerhetsbolaget LEVEL Security. Vi bär alltid uniform och ID-bricka, allt för att våra kunder ska känna sig trygga med att släppa in oss in oss i sina hem och arbetslokaler. Trygghet och säkerhet är lika viktigt som service och kvalitet för oss!